Tekirdağ Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Telefon : 0 (282) 231 53 57
Belgegeçer : Yok
WEB https://tekirdagozelegitim3.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah. Mandarin Sk. TOKİ Sitesi No1 24 Derslikli Okul Binası Süleymanpaşa/ TEKİRDAĞ
VİZYON : Özel Eğitimde, çağdaş eğitim öğretim olanaklarıyla BİRİNCİ, ülke düzeyinde ve öğrencilerin gözünde BİR İNCİ olmaktır.
MİSYON : Orta-Ağır düzey zihinsel yetersizliği olan öğrencileri; Yaşadığı toplumda kendi kendine yetebilen, içinde yaşadığı çevreye ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, spora ve sanata ilgi duyan, kültürel değerlerine sahip çıkabilen, üreten ve geliştirebilen bireyler olarak yetiştirmektir
BAŞARILAR : 2017 ve 2018 yıllarında Antalya da düzenlenen Türkiye özel sporcular spor federasyonu 1. bölge yüzme şampiyonasında; yüzme erkekler, 50m sırt/backstroke, 100m serbest/freestyle, yüzme erkekler, 50m serbest/freestyle, 200m serbest/Freestyle kategorilerinde Türkiye 1. liği elde edilmiştir.

Saatler : 09.10 - 14.30
Servis : Öğrencilerimiz ücretsiz taşıma kapsamındadır
Ulaşım : 11 numaralı belediye otobüsü ile Toplu taşıma hizmeti verilmektedir
Yerleşim Yeri : Okulumuz Tekirdağ-İstanbul Yolu üzerinde Bahçelievler mahallesinde Toki sitesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri : Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde incelemesi yapılıp İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu´nca yönlendirilen öğrencilerin okulumuza kaydı yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu : Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Yok
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : DEĞERLERİMİZ-İLKELERİMİZ -Özel eğitim ilkelerini benimseyerek çalışmak -Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalmak -Öğrencinin performansını en üst düzeye çıkarmak -Sevgi, sabır ve hoşgörüyle çalışmak -Ekip ruhunu sürekli kılmak -Eğitimde tutarlı ve kararlı olmak -Bireyin ihtiyaçlarını temel almak -Paydaşlar arası işbirliğini sürekli kılmak -Her yerde eğitim imkanı sunmak -Aile ile işbirliği içerinde çalışmak.